Rijschool machtigen

Waarom moet ik mijn rijschool machtigen?

Om het praktijkexamen aan te vragen moet je je rijschool machtigen hiervoor. Zorg ervoor dat je het juiste CBR-rijschoolnummer hebt. Je kunt je rijschool machtigen via Mijn CBR. Je logt in met je DigiD. Gebruik nooit een DigiD van een ander.

rijschool machtigen

Rijlessen bij rijschool GLOW

Rijles vanaf 16,5 jaar
In de avond/weekend rijlessen mogelijk
Handgeschakeld & Automaat
Betaling in termijnen mogelijk

Alleen de rijschool kan de tussentijdse toets en het praktijkexamen voor je aanvragen. Als eerste moet je rijschool GLOW toestemming hiervoor geven oftewel machtigen bij het CBR. Als je dit niet doet kunnen we ook geen examen aanvragen voor je.

Rijschool Machtigen stappen:

1. Ga naar de website mijn.cbr.nl
2. Op de website van het CBR kun je inloggen met je DigiD.
3. Klik hier op Rijschool Machtigen
4. Klik hier op de knop ‘Rijschool Machtigen’
5. Zoek het rijschool nummer op door te zoeken op plaats en rijschool naam.
6. Ga door naar de volgende stap en controleer de gegevens van de rijschool.
7. Klik hier op machtigen.
8. Je rijschool ontvangt een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.
9. Jij ontvangt zelf ook een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.

Het rijexamen kan nu voor je gereserveerd worden.

Klik hier voor meer informatie over je rijschool machtigen

Bel mij terug

Vul ons formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De leukste rijschool

Geslaagde leerlingen

Mare
Mare
Mark

Mark

Nihad

Nihad

Vince

Vince

Wat zeggen onze leerlingen

Reviews rijschool GLOW

Marina M.
Marina M.
We zijn heel blij met Rijschool Glow en met de instructrice van onze zoon, Irem. Ze heeft hem met veel geduld en rust leren rijden. In de coronatijd was het slagen voor zijn rijexamen echt een lichtpuntje en iets waar hij heel blij van werd! Dank Irem! Ik kan Glow van harte aanbevelen!
Nilufer K.
Nilufer K.
Super rijschool! De lessen waren erg fijn en zeer leerzaam. Alles wordt op een duidelijke manier uitgelegd, met veel geduld. De rijinstructrice zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Als iets niet goed gaat, dan wordt het nog een keer duidelijk uitgelegd en wordt het geoefend tot het wel lukt. Hierbij merk je dat er echt moeite en energie in de lessen wordt gestoken. Rijschool Glow is zeker een aanrader!!
Mohamed A.
Mohamed A.
Top rijschool! Namens rijschool Glow in 1 keer geslaagd! 🥳 Ga naar rijschool Glow.
Vince de V.
Vince de V.
Beter dan rijschool Glow wordt het niet.De instructrice is altijd in een enthousiaste bui en is in staat om keihard met jou te werken aan het behalen van je rijbewijs. Niet alleen tijdens het autorijden, maar ook voor het vinden van een examen-datum. Ik ben begin april met rijschool Glow begonnen en op 27 april in één keer geslaagd. Hoe soepel dit verlopen is heb ik volledig aan Glow te danken. Erg flexibel met inplannen en altijd perfect op tijd. Ik kan nu zelfverzekerd alleen de weg op maar ik zal de gezellige lessen missen. Een geweldig mens met een geweldige aanpak!
Yao P.
Yao P.
Bam! in 1x geslaagd! Dankzij de beste rijschool en instructrice van Amsterdam.De lessen waren altijd heel fijn, leuk en bovenal constructief. Het is heel fijn dat ze je opleiden tot een zelfverzekerde bestuurder. Als je je rijbewijs wilt halen op een realistische manier dan is dit DE rijschool om het te leren.Gelukkig hoef ik niet meer te lessen maar als ik opnieuw mn rijbewijs zou moeten halen zou ik ook opnieuw naar rijschool Glow gaan!Meer dan een aanrader!
Kimberley Mac D.
Kimberley Mac D.
Top rijschool, de lessen zijn altijd super gezellig/leuk maar ondanks de fun word er ook hard gewerkt aan het behalen van je rijbewijs.Ook echt een hele fijne instructrice! Ik raad iedereen deze rijschool aan.
Stan K.
Stan K.
Rijschool Glow is een fijne rijschool. De rij instructriceLegt het op een goede manier uit en als het niet lukt doen we het gewoon nog een keerDuidelijke uitleg en is erg flexibel in je rijlessen en het in plannen er vanTop rijschool BEDANKT!!!
Nihad B.
Nihad B.
Een top rijschool!! Een rijinstructrice die je erg op je gemak stelt en ervoor zorgt dat je een fijne leerproces ondergaat. In een keer geslaagd en dat zou niet zijn gelukt zonder de geweldige lessen : ) Ze is eg flexibel qua tijden waardoor werk/ stage school etc.. gewoon makkelijk te combineren zijn. Ook zet ze zich volledig voor je in. Je krijgt niet het gevoel dat je er alleen voor staat. Ik heb genoten van haar lessen en raad deze rijschool zeker aan. Gonl je was een topper!!
Mare van den E.
Mare van den E.
Ik ben al een tijdje bezig met het halen van mijn rijbewijs. Heb de meeste rijlessen bij een andere rijschool gedaan maar ik merkte op gegeven moment geen verbetering meer. Sinds ik ben overgestapt naar rijschool Glow merkte ik meteen een verbetering! Ik heb binnen een korte tijd ook mijn rijbewijs kunnen halen! Ontzettend bedankt!
Natasja
Natasja
Ik raad deze rijschool zeker iedereen aan. Gonul is een top instructrice die altijd alles duidelijk en geduldig uitlegt. Ze is af en toe wat streng. Maar dat is alleen maar beter zodat je goed voorbereid je examen in gaat. Nogmaals bedankt voor alles!
Mo A
Mo A
Na een aantal rijlessen bij een andere rijschool kwam ik via mijn vrienden terecht bij rijschool Glow. Toen ik met mijn eerste rijles in de auto stapte vroeg gonul of ik mijn ID bij me had en moest ik terug naar huis voor mijn ID. Wat ik heel fijn vond is dat Gönül op een duidelijke en wijze manier mij opdrachten gaf zoals het afstellen van mijn stoel stuur en spiegels.Dit werd mij niet eerder uitgelegd bij mijn vorige rijschool. Op dat moment heb ik besloten dat Gönül mijn instructeur werd. Gönül is een ervaren, rustig en duidelijke instructeur. Begin van mijn rijopleiding was ik onzeker van mijn handelingen. In de loop van de tijd heb ik door haar geleerd zelfverzekerd te zijn in het verkeer, omdat ik mij op mijn gemak voelde in de auto. Er was een rustgevende, veilige en vertrouwde sfeer. Gönül is gezellig maar kan ook streng zijn op de momenten waar dat nodig is. Gönül je bent een top leraar! Ik mis de koffie pauzes tussendoor! MO
Jennifer I.
Jennifer I.
Wauuw! Redder in nood deze vrouw 😍 Faalangst, adhd , autisme het maakte allemaal niet uit in een korte tijd heeft deze hele bijzondere vrouw mij gered en met alle rust , flexibiliteit en ervaring mij door deze spannende periode heen geholpen. Voor een mooie en betaalbare prijs heb ik de beste service ontvangen die ik maar kon krijgen😍 Wauuw echt een topper dankjewel!!! Dankjewel ik ben je erg dankbaar Gonul!!!.... Me droom is eindelijk uitgekomen kan toch na een nare ervaring met een andere rijschool nu vol vertrouwen en zelfverzekerdheid de weg op thank youu!!!
Rutger
Rutger
Persoonlijk beveel ik deze rijschool van harte aan. Dit omdat de instrutrice Gönül goed en duidelijk les geeft. Daarnaast is ze flexibel qua tijden en regelt ze alles voor je. Ook haar lesauto, een volkswagen polo is een erg fijne auto om in te rijden. Daarnaast haalde ze ook af en toe koffie of eten voor mij en gaf ze veel opbouwende kritiek. Ik voelde mij vanaf de eerste rijles al op mijn gemak bij haar en dit heeft zeker geholpen met het snel onder de knie krijgen van het autorijden. Nogmaals bedankt voor al je hulp! Met vriendelijke Groet,Rutger
Karlijn Van E.
Karlijn Van E.
Hele goeie rijschool! Ik heb met heel veel plezier gelest bij Gönül. Ze is rustig, er heerst een fijne sfeer en ze legt alles goed uit. Zeer aan te raden ook voor mensen met (faal)angst! Voordat ik bij rijschool Glow kwam boekte ik weinig vooruitgang tijdens de lessen. Toen ik bij Gönül kwam ging ik met sprongen vooruit en was het lessen ook nog eens gezellig!
Carla D
Carla D
Vorig jaar heb ik mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Glow. Vanwege mijn cognitieve faalangst heb ik lang getwijfeld om lessen te nemen. Via mijn vriendin kwam ik in aanmerking met rijschool Glow. Ik heb super fijne ervaring gehad bij mijn rijopleiding ondanks ik faalangst heb en erg onzeker was in het verkeer. Dankzij gonul heb ik het gedaan. Zij heeft mij erg geholpen om vertrouwen te krijgen tijdens de lessen. Gonul is enorm geduldig en je merkt snel dat ze veel ervaring heeft met les geven. Dit geeft een vertrouwd gevoel. Gonul is erg wijs en duidelijk met de opdrachten. In de auto heerst een rustgevende sfeer. Dankzij haar heb ik stap voor stap mijn rijopleiding met veel plezier succesvol afgerond. Ik was in een keer geslaagd voor mijn faalangst rijexamen. Gonul is een top instructeur!
PB
PB
top rijschool! ik ben in 1x geslaagd!
Susan B
Susan B
Mn broertje was super nerveus voor zijn examen, maar met de hulp van Rijschool Glow was dat echt niet nodig. Ze hebben hem super goed voorbereid op zijn examen en hij heeft het dan ook in 1 keer gehaald! Super trots op hem. Bedankt Rijschool Glow voor jullie begeleiding! 😀
M. A.
M. A.
Voor dat ik deze rijschool vond, heb ik al een jaar gereden bij een vorige rijschool. En mijn vorige rijschool is niks vergeleken met Rijschool Glow. Ik raad iedereen Rijschool Glow aan, ze helpen en leren je alle nodige dingen super goed aan.
Nhl M.
Nhl M.
Een top rijschool ; ben in een keer geslaagd!
Bram T.
Bram T.
Ik heb voor Erim veel te lang gelest op een manier die niet werkte voor mij. Ik begon het vertrouwen een beetje kwijt te raken en had er geen zin meer in..totdat ik ging rijden met Erim. Voor mij de perfecte balans tussen het helpen bij zelfvertrouwen op de weg, het beheersen van de auto en het herkennen van situaties. Mijn ontwikkeling ging 2x zo snel als eerst en ik begon het zelfs echt leuk te vinden. Ik zou Erim 10 van de 10 keer aanraden, het is echt een topper. Niet onbelangrijk, ze is ook erg gezellig. Ik zeg: gaan!
Melissa V.
Melissa V.
Hele fijne instructeur in omgang en manier van lesgeven. Ik heb ontzettende leerzame lessen gehad bij mevr. Atar en ben dan ook in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Het was een prettige ervaring met top resultaat! Zeker aanrader!
J R.
J R.
Ik heb met veel plezier mogen lessen bij mevrouw Atar, ze is erg geduldig en doet graag haar uiterste best voor elke leerling.Met deze instelling heb ook ik, mijn rijbewijs bij haar kunnen halen.Hartstikke bedankt voor alles!
H. I. E
H. I. E
Zeer goeie rijschool met structuur en super leerzaam voor iedereen aan te raden rijschoolGlow de beste.
Mike W.
Mike W.
Ik was overgestapt door een tip van een vriendin van mij naar deze rijschool en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader!
Oz Y.
Oz Y.
Beste rijschool in Amsterdam! Heel erg vriendelijk en geduldig. De lessen zijn altijd super gezellig en je haalt snel je rijbewijs!BEST DRIVING SCHOOL IN AMSTERDAM
Michael Van De L.
Michael Van De L.
Erg goede rijschool! Ik heb een pakket genomen en door de goede begeleiding in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, bedankt!
Volgende beoordelingen
R

Rij zelfverzekerd bij rijschool GLOW

Neem contact op

Rijschool GLOW helpt je graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor een proefles